top of page
Logo - groot formaat (23).png
E193DE97-2707-4E21-9505-DE76B02CF87A.jpeg
Ben jij ook een
startend ondernemer

die chaos ervaart door alle things to do om je bedrijf/praktijk op poten te zetten en daardoor geen stap vooruit lijkt te geraken?

Wil je het graag goed doen? Alles in orde hebben voor je echt start? 
Zou dat je een gevoel van vertrouwen geven?
Kijk je naar wat andere ondernemers doen en ga jij dit overnemen omdat je denkt dat dit is hoe het hoort?

Ik zie veel startende ondernemers als een kip zonder kop allerlei ongestructureerde acties ondernemen. Gevolg is dat ze tijdgebrek en stress ervaren met een uitgeput gevoel als resultaat.
Bovendien zien ze door de bomen het bos niet meer waardoor ze helemaal geen stappen meer vooruit zetten.  Vanuit die frustratie, spanning en angsten steken oude patronen ook weer de kop op.
Je voelt waarschijnlijk wel dat dit niet de stevige basis geeft die jij zo graag wil voor je bedrijf.
Is dit herkenbaar voor jou?

Loka Nova - Mieke Ruysch Brecht - Life coach. Psychologische begeleiding en persoonlijke g
Hoe zou het voor je zijn als

Je vanuit rust en in verbinding met jezelf de basis van je bedrijf kan neerzetten, zodat je vol vertrouwen aan dit nieuwe avontuur kan beginnen?

Is het mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Maar niet door meteen al je pijlen enthousiast naar buiten te richten.
Natuurlijk wil je van de daken schreeuwen wat je gaat doen, I get it.
Het begint echter met naar binnen keren, verbinding maken met je hartsverlangen, de tijd nemen om dit ten volle te voelen en ervaren, zodat je bedrijf van daaruit vorm kan krijgen.


VOEL JE HET VERSCHIL?

Het risico is groot dat je naar bestaande grote business coaches kijkt of in zee gaat met diensten voor startende ondernemers die je een bedrijfsplan laten opstellen.
Zonde; Want in het eerste geval ben je vaak veel geld kwijt om vast te stellen dat voorgestelde strategieën, op dat moment, niet werken voor jou en in het tweede geval heb je een bedrijfsplan zonder omschrijving hoe dat in de praktijk gebracht moet worden. Bovendien is het vaak opgesteld vanuit het hoofd, in plaats vanuit het hart waardoor het geforceerd aanvoelt.
En de kans is groot dat je juist wil ondernemen om je terug vrij te voelen.

"Je persoonlijke fundamenten vormen de fundamenten van je bedrijf"

Toen ik gestart ben als ondernemer was ik zelf op zoek naar die ene gouden formule die mijn bedrijf een stroomversnelling zou brengen. Ik moest echter vaststellen dat alle adviezen en strategieën niet dit resultaat hadden. Hoe deden andere dat dan?
Het was een ware zoektocht naar mijn echte missie, om dat te kunnen 'pakken' wat ik graag in de wereld wilde zetten. Ik merkte gaandeweg dat, hoe dichter ik hierdoor bij mezelf kwam, hoe concreter mijn bedrijf vorm begon te krijgen. Hier lag dus de sleutel!

Toen andere startende ondernemers op mijn pad kwamen en advies vroegen ontstond spontaan dit traject. Een nieuwe passie was geboren...

Ik ben Mieke
Loka Nova - Mieke Ruysch Brecht - Life coach. Psychologische begeleiding en persoonlijke g
Heartful business
Logo - groot formaat (20).png
Logo - groot formaat (21).png
Logo - groot formaat (22).png
Logo - groot formaat (17).png
Blue and Yellow Organic and Handcrafted Welcome Message High School Back to School Banner
Wat kan je verwachten?

In dit traject worden de mooiste dingen gecombineerd:
je kan rekenen op 1-1 begeleiding en toch verbinden met andere deelnemers.
Op eigen tempo en zelfstandig doorloop je de modules. Er wordt aangegeven wanneer het een geschikt moment is om je persoonlijke coach call te plannen. Je kan deze afspraken zelf beheren.
Als deelnemer van het traject krijg je tevens toegang tot de besloten Facebookgroep.
Je werkt aan persoonlijke groei en legt van hieruit een directe link met je bedrijf, anders gezegd: 'persoonlijke groei meets ondernemerschap'.
Het traject begint dan ook met een verdieping in je jezelf, verbinding met je hart, om van daaruit je bedrijf vorm te geven en je fundamenten neer te zetten: hoe wil jij je naar buiten brengen (tone of voice & branding), welk aanbod past het beste bij jouw verhaal, wie is je ideale klant, hoe organiseer jij je bedrijf zodat het passend is voor jou.
We gaan daarbij in de diepte, terug naar jouw roots, daar waar het ooit begon. Om te kijken welke overtuigingen en patronen zich daar geïnstalleerd hebben, zodat de energiestroom wordt vrijgemaakt en jouw bedrijf alle kansen krijgt voor een succesvolle start.
Op die manier ontstaat een bedrijf dat klopt op alle vlakken:

 • het totaalplaatje

 • passend bij jou

 • met energie die stroomt, een bedrijf waar het hart klopt


 

Iedere module staat je opnieuw een confrontatie te wachten. Elke keer weer uitdagend en soms verrassend. Bij momenten pijnlijk, maar vooral enorm leerrijk.

Elke keer weer keek ik uit naar de coach call. Heerlijk hoe Mieke aangepaste ideeën uit haar mouw schudt alsof het niets is. Met nieuwe energie en enthousiasme kon ik dan weer aan de slag om aan de basis van mijn bedrijf te bouwen.

Feedback van deelnemers
 • Masterclasses: opgedeeld in verschillende modules; samen bijna 20 video's van elk ongeveer 30 minuten.

 • Werkboek: een werkboek met boeiende oefeningen dat bijna 100 bladzijden telt.

 • Coaching: 10 calls van 1 uur die zorgen voor een concrete vertaling naar jouw specifieke situatie.

 • Community: gelijkgestemde zielen waar je mee kan connecten

 • Twee jaar toegang tot het traject

Gedurende 3 maanden gaan we intensief aan de slag, om vanuit verbinding met jezelf, stevige fundamenten voor je bedrijf neer te zetten. Je investering hiervoor:

897€

Excl. BTW

Yes, ik ga ervoor!

Wat 
zit er in het traject
Als je niets doet
kan je niets verkeerd doen.

Maar dan zet je ook geen stappen in het realiseren van je droom en het delen van missie.

Het is een veilige keuze, binnen je comfortzone. Als je terugkijkt op je voorbije groeiproces dan zijn er vast moment geweest die best oncomfortabel en misschien zelfs pijnlijk waren.
Stel dat ik je zou vragen om in dit proces de momenten te markeren die voor de grootste verandering, het meeste groei hebben gezorgd, welke zouden dat dan zijn?
Ik gok dat het om de pijnlijkste en meest oncomfortabele momenten gaat.
Durf jij het aan om uit je comfortzone te stappen en je groeimoment te pakken?

"Leg je hart niet alleen in je begeleiding, maar ook in je onderneming"

Bonussen
 • Een welkomstgeschenk na inschrijving

 • Challenge: je eerste weggever klaar om te downloaden

 • Toegang tot basis templates om je branding duidelijk
  in beeld te brengen

 • Hoeveel tijd heb ik om het traject te doorlopen?
  Het doorlopen van het traject duurt 3 maanden. Dit is de periode waarin je actieve begeleiding mag verwachten. Je blijft gedurende 2 jaar toegang behouden tot het traject, zodat je nadien bepaalde onderdelen kan terugkijken. Je coach calls vervallen na 4 maanden.
 • Hoeveel tijd spendeer ik best aan het traject?
  Het traject is best intensief. Het is ook de bedoeling om er gedurende 3 maanden helemaal in te duiken, zodat jij zo snel mogelijk die stevige basis kan neerzetten. Het is aan te raden om 2 à 3 per week vrij te maken.
 • Voor wie is het Heartful Business Traject?
  Voor strartende ondernemers die hun passie in de wereld willen zetten vanuit verbinding met zichzelf. Onder startende ondernemers wordt verstaan: je bent nog niet officieël gestart maar gaat deze stap, binnen korte tijd, wel effectief zetten. Tot ondernmers die 2 jaar bezig zijn, maar nog steeds zoekende over wat en hoe ze hun missie naar buiten gaan brengen.
 • Wanneer en hoe krijg ik toegang tot het traject?
  Eerst dien jij je te registreren op de website, daarna ontvang je een betaalverzoek. Na betaling zal er een bevestigingsmail in je mailbox vallen. Deze mail geeft je meteen toegang tot het traject. Je kan dus steeds in de online omgeving komen via de bevestigingsmail (bewaar deze gaat of markeer hem) en via het leden inlog icoontje bovenaan de website.
 • Hoe worden de coach calls gepland?
  Je kan steeds zelf je call plannen via een link die je in de online omgeving aantreft. Een coach call duurt een uur. De onderwerpen van de calls zijn vooraf vastgelegd en behandelen steeds een onderdeel van het traject. Het doorlopen van een (deel)module vormt dus de voorbereiding voor de call. Zorg dat je voorbereid bent om er het maximale uit te halen. Bij het niet komen opdagen tijdens een geplande call, vervalt je recht op deze call (tenzij annulatie in meer dan 24u of bij overmacht)
 • Wat als ik niet op een gepland life event kan zijn?
  Je toegangsticket blijft één jaar geldig. Je hoeft dus niet persé aan het eerst volgende event deel te nemen. Er worden meerdere events of workshops per jaar georganiseerd. Bekijk tijdig je agenda om één van de data in je agenda te blokkeren, er is er vast één bij die past voor jou.
 • Zijn er vaste momenten die ik moet vrijhouden?
  Je doorloopt het traject online, vanuit je eigenwoonkamer of werkplek. Op welke momenten je dat doet, is volledig zelf te kiezen. Voor de coach calls zijn vaste momenten voorzien, er zijn echter steeds verschillende opties mogelijk waaruit je kan kiezen. Life vents of workshops zijn groepsgebeurtenissen op vastgestelde data, die te raadplegen zijn in de agenda op de website.
 • Is er een garantie van de resultaten die ik zal behalen?
  Dat is moeilijk vooraf aan te geven. Iedereen heeft een ander vertrekpunt en iedereen staat anders in het traject. De één heeft al meer op diepere lagen gewerkt dan de ander. Wat ben jij bereid te investeren? Als jij je volledige commitement geeft en 100% in het proces duikt, dan garandeer ik je in ieder geval dat je na het traject op een andere manier naar het ondernemerschap kijkt, dan voor het traject.
 • Leer ik in dit traject marketing strategieën?
  Ja en nee; Ja, omdat je leert over communicatie en je missie naar buiten brengen. Dat is een onderdeel van marketing. We gaan in dit traject voor de basisfundamenten. Als jij je nadien wil verdiepen in specifieke zaken, zals: hoe stel ik een funnel op of hoe plan ik mijn webinar, dan verwijs ik je graag door.
vragen
die anderen zich ook gesteld hebben
Krinel kleuren - groot formaat.png
bottom of page