top of page
Loka Nova - Mieke Ruysch Brecht - Life coach. Psychologische begeleiding en persoonlijke g

Sit Back & Relax !

CAUSE WE HAVE IT ALL COVERED

Het meest volledige traject over slaap, zodat jij de nodige kennis in inzichten hebt waardoor je perfect weet welke elementen voor jou best aangepast worden om een betere slaapkwaliteit te krijgen.

En dat op een volledig natuurlijke manier, meer dan enkel symptomatisch, passend bij je ware natuur.

BEWUST EN MET
DIEPGANG
NAAR EEN ASPECT
VAN GEZONDHEID
KIJKEN

Loka Nova - Mieke Ruysch Brecht - Life coach. Psychologische begeleiding en persoonlijke g

Na dit traject heb jij:

Inzicht in de elementen die jouw slaapkwaliteit beïnvloeden

Alle tools in handen om je slaapkwaliteit bij te sturen

Een nieuwe mindset over slaap

Een daadwerkelijke verbetering van je slaapkwaliteit

Dankzij het traject kijk ik op een andere manier naar slaap, waardoor slapen niet meer als een vijand voelt en beoordeel ik mijn slaapkwaliteit beter.

Get Better Sleep

MODULES

Inleiding

Een algemeen beeld over slaap en energie.

Je omgeving

Geeft een duidelijk overzicht van de zaken die jij in je omgeving kan aanpassen.

Slaapmechanisme

Na deze module weet je perfect hoe het slaapmechanisme precies werkt.

Stress

De impact van stress op je slaap en wat jij eraan kan doen.

Tussen je oren

Je weet die innerlijke stem te temmen en bent in staat op een andere manier naar slaap te kijken.

Ondersteuning

Geeft een duidelijke overzicht van zaken die ondersteunend zijn, zodat jij kan gebruiken wat bij jou past.

BEGELEIDING

Toegang tot de online leeromgeving waar je al het materiaal kan vinden om aan de slag te gaan.

Een werkboek dat je helpt om je vorderingen en inzichten bij te houden.

Persoonlijke gesprekken waar je vragen kan stellen en terugkoppeling krijgt over je inzichten, zodat je van een persoonlijke aanpak verzekert bent.

IETS VOOR JOU?

Niet geschikt als

jij niet bereid bent om effectief actief aan de slag te gaan.

jij een quick fix oplossing verwacht.

er sprake is van gediagnosticeerde insomnia.

Wel geschikt als

jij bereid bent om actief aan de slag te gaan.

jij open minded in de wereld staat en een natuurlijke aanpak als basis verkiest.

jij geen gediagnosticeerde insomnia hebt.

QUESTIONS?

 • Hoeveel tijd heb ik om het traject te doorlopen?
  Het doorlopen van het traject duurt 3 maanden. Dit is de periode waarin je actieve begeleiding mag verwachten. Je blijft gedurende 2 jaar toegang behouden tot het traject, zodat je nadien bepaalde onderdelen kan terugkijken. Je coach calls vervallen na 4 maanden.
 • Hoeveel tijd spendeer ik best aan het traject?
  Het traject is best intensief. Het is ook de bedoeling om er gedurende 3 maanden helemaal in te duiken, zodat jij zo snel mogelijk die stevige basis kan neerzetten. Het is aan te raden om 2 à 3 per week vrij te maken.
 • Voor wie is het Heartful Business Traject?
  Voor strartende ondernemers die hun passie in de wereld willen zetten vanuit verbinding met zichzelf. Onder startende ondernemers wordt verstaan: je bent nog niet officieël gestart maar gaat deze stap, binnen korte tijd, wel effectief zetten. Tot ondernmers die 2 jaar bezig zijn, maar nog steeds zoekende over wat en hoe ze hun missie naar buiten gaan brengen.
 • Wanneer en hoe krijg ik toegang tot het traject?
  Eerst dien jij je te registreren op de website, daarna ontvang je een betaalverzoek. Na betaling zal er een bevestigingsmail in je mailbox vallen. Deze mail geeft je meteen toegang tot het traject. Je kan dus steeds in de online omgeving komen via de bevestigingsmail (bewaar deze gaat of markeer hem) en via het leden inlog icoontje bovenaan de website.
 • Hoe worden de coach calls gepland?
  Je kan steeds zelf je call plannen via een link die je in de online omgeving aantreft. Een coach call duurt een uur. De onderwerpen van de calls zijn vooraf vastgelegd en behandelen steeds een onderdeel van het traject. Het doorlopen van een (deel)module vormt dus de voorbereiding voor de call. Zorg dat je voorbereid bent om er het maximale uit te halen. Bij het niet komen opdagen tijdens een geplande call, vervalt je recht op deze call (tenzij annulatie in meer dan 24u of bij overmacht)
 • Wat als ik niet op een gepland life event kan zijn?
  Je toegangsticket blijft één jaar geldig. Je hoeft dus niet persé aan het eerst volgende event deel te nemen. Er worden meerdere events of workshops per jaar georganiseerd. Bekijk tijdig je agenda om één van de data in je agenda te blokkeren, er is er vast één bij die past voor jou.
 • Zijn er vaste momenten die ik moet vrijhouden?
  Je doorloopt het traject online, vanuit je eigenwoonkamer of werkplek. Op welke momenten je dat doet, is volledig zelf te kiezen. Voor de coach calls zijn vaste momenten voorzien, er zijn echter steeds verschillende opties mogelijk waaruit je kan kiezen. Life vents of workshops zijn groepsgebeurtenissen op vastgestelde data, die te raadplegen zijn in de agenda op de website.
 • Is er een garantie van de resultaten die ik zal behalen?
  Dat is moeilijk vooraf aan te geven. Iedereen heeft een ander vertrekpunt en iedereen staat anders in het traject. De één heeft al meer op diepere lagen gewerkt dan de ander. Wat ben jij bereid te investeren? Als jij je volledige commitement geeft en 100% in het proces duikt, dan garandeer ik je in ieder geval dat je na het traject op een andere manier naar het ondernemerschap kijkt, dan voor het traject.
 • Leer ik in dit traject marketing strategieën?
  Ja en nee; Ja, omdat je leert over communicatie en je missie naar buiten brengen. Dat is een onderdeel van marketing. We gaan in dit traject voor de basisfundamenten. Als jij je nadien wil verdiepen in specifieke zaken, zals: hoe stel ik een funnel op of hoe plan ik mijn webinar, dan verwijs ik je graag door.
bottom of page