top of page
De Ommekeer- Mieke Ruysch Brecht - Slaapcoach. Beter slapen

SLAAPCOACHING

VERBETER JE SLAAP MET EEN SLAAPCOACH

Zet je nachtrust op de eerste plaats!

Ga voor een ommekeer van slapeloze nachten en totale uitputting, naar helende slaap en een vitaal leven.

Met een goede nachtrust verhoog je jouw gezondheid en verbeter je jouw algemeen welbevinden.

Slaap is essentieel voor een gezond leven. Als je worstelt met slapeloze nachten en het idee hebt dat dit je nieuwe normaal is, dan is het tijd om de regie weer terug te pakken. Leer je slaapgewoonten te verbeteren en herstel de kwaliteit van je slaap, zodat je weer vol energie aan elke dag begint!

Elke avond stap je vol goede moed je bed in, hopend op een weldadige nachtrust. Wat volgt is een eindeloze strijd met de slaap, die je uitgeput en gefrustreerd achterlaat.

En je bent niet alleen … 1 op de 3 Belgen heeft slaapproblemen.

Slaap is geen luxe, het is de bouwsteen van een gezond én gelukkig leven. Een goede nachtrust stelt je in staat om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan, om veerkrachtig te zijn in tijden van stress en om vol energie je passies na te jagen. Zodat jij vol glans alle rollen kan vervullen die jij maar wilt vervullen.

Van partner, ouder, werknemer tot ondernemer.

Slaap is de sleutel tot het ontsluiten van je volledige potentieel en het ervaren van diepe vreugde en vervulling in alle aspecten van je leven.

Het is tijd om bewust te kiezen voor een leven vol energie en vitaliteit. Ontdek hoe je jouw slaap op een natuurlijke wijze kunt transformeren, zodat je terug energieker en veerkrachtiger door het leven kan.

Beter slapen kan je leren!

Slapeloosheid is geen lot dat je moet ondergaan, het is een uitdaging die kan worden aangegaan.
In maar liefst 90% van de gevallen is slapeloosheid op een natuurlijke wijze aan te pakken.

WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN

1-1 coaching

Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor, specifiek advies of je wilt graag meer weten over 1 enkel onderwerp, ik sta voor je klaar. Een slaapconsult is een 1 op 1 slaapcoaching sessie. Je boekt dus 1 enkel gesprek. Wel zo fijn als je geen behoefte hebt aan een heel traject, maar wel even wilt sparren met een slaapcoach.

Slaapcoaching

Lig je al nachtenlang wakker? En ben je nu echt eens toe aan een goede nacht slaap? Ontdek in 90 dagen dé natuurlijke oplossing voor jouw slaapproblemen en wordt eindelijk weer eens echt uitgerust wakker.

Dit is een uniek online slaap traject mét persoonlijke begeleiding, speciaal ontworpen om je slapeloosheid aan de basis aan te pakken en je leven opnieuw in balans te brengen.

Masterclasses

Lig je niet nachtenlang wakker, maar heb je wel een specifieke vraag rondom een slaap gerelateerd onderwerp? Speciaal voor jou maakte ik verschillende masterclasses welke je gemakkelijk online kan volgen. Van het minimaliseren van jetlag-effecten tot het begrijpen van de valkuilen van melatonine en meer.

Anker 1

Nice To Meet You !

MIEKE

Ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen met slapeloosheid. Zelf heb ik een lange periode van chronische slaapproblemen doorstaan. De frustratie, angst en uitputting die ik toen heb ervaren, gun ik niemand.

Gelukkig heb ik de kracht gevonden om mijn slaapproblemen aan te pakken. Zonder medicatie, enkel met natuurlijke methodes. En dat is precies wat ik jou ook wil leren.

Ik geloof dat slaap lange tijd onderschat is geweest. Terwijl velen naar 'geluk' streven, realiseren ze zich vaak niet dat een goede nachtrust net zo essentieel is als gezonde voeding en beweging. En laten we eerlijk zijn, in een wereld waarin we allemaal lijken te rennen in de ratrace en prikkels van alle kanten op ons afkomen, is een goede nachtrust meer dan een luxe - het is een absolute noodzaak.

De Ommekeer - Mieke Ruysch Brecht - Slaapcoach. Online slaapcoach - slaapproblemen

Wil je eindelijk achterhalen waarom je slaapproblemen hebt en ontdekken hoe je ze kunt aanpakken, zodat je terug energieker en veerkrachtiger door het leven kan gaan? Download nu gratis mijn webinar ‘De beste aanpak voor je slaapprobleem’ en krijg in minder dan 1 uur inzicht in de oorzaken van slecht slapen, samen met effectieve oplossingen om weer uitgerust wakker te worden.

6508E3FE-F4E8-4557-9436-C164D5DC0166.png

GRATIS WEBINAR 

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

LEZEN OVER SLAAP - LEZEN OVER SLAAP - LEZEN OVER SLAAP

BLIJF GEÏNFORMEERD

Blijf op de hoogte van interessante onderwerpen over slaap, nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod en beschikbare plaatsen

991E12A2-BD63-47C5-ABEC-FA77C774E54B.png

LET'S CONNECT

voor gratis informatie over slaap

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • LinkedIn
bottom of page