top of page
13D2BA53-64C0-491F-9E7A-B1B8B430B701.jpeg

Terug naar de oorsprong

Ik begeleid vrouwen die ervaren dat ze zich keer op keer in dezelfde situatie bevinden om écht de oorsprong daarvan te achterhalen. Om vanuit dit inzicht je leven in eigen handen te nemen, zodat je vrij bent om een nieuw pad te bewandelen.

Ben jij klaar om volledig vrij te leven?
Keer dan terug naar de oorsprong.

Laat je lichaamsgeheugen spreken, 

laat het onbewuste je inzichten geven,

zodat jij éffectieve verandering ervaart.

​In dezelfde situaties verzeild geraken, op eenzelfde manier reageren, zo graag wat anders willen maar niet in beweging geraken, ondanks de yogalessen, de mindfulness beoefening en het gebruik van affirmaties.
Hoe komt dat toch?

Gedrag is altijd logisch

 

Gedrag is datgene waar we het eerst mee geconfronteerd worden en waar we, om één of andere reden, 'last' van hebben. Het hindert je in je dagelijks functioneren, je voelt je er niet goed in je vel door, je omgeving heeft er opmerkingen over,...
De eerste reactie bestaat er meestal in het gedrag duidelijk in kaart te brengen, om dat vervolgens aan te pakken. Door het af te leren of een nieuwe gewoonte aan te leren.


Doorgaans vergt dit veel van je energie, is het moeilijk vol te houden en komt er na verloop van tijd iets anders naar boven dat minstens even hinderlijk is.
Er is dus nog steeds geen definitieve oplossing.
Dat komt omdat gedrag enkel een symptoom is. Als een soort taal dat je iets wil vertellen.
Je kan ervoor kiezen om van zender te veranderen en het signaal dus negeren.
Het zal echter steeds een ruis geven op de achtergrond.

Herken jij dit?

 

 • Je merkt dat je tegen bepaalde zaken aan loopt, maar kan er niet precies de vinger op leggen.
  Het is bijna alsof een onzichtbare kracht je tegen houdt.

 • Je hebt al verschillende methoden geprobeerd en toch lijk je steeds in eenzelfde situatie te belanden, er lijkt een missing piece te zijn.

 • Je bent iedere keer vastberaden om het volgende keer anders aan te pakken en toch moet je ook steeds opnieuw vaststellen dat je dezelfde fout gemaakt hebt.

4C05E76D-AB22-4BE7-8B11-43C2E515EFBE.jpeg
Imagine if

Wat nu als jij je afstelt op deze bijzondere zender en ik je vertaler mag zijn, zodat je niet langer hinder ondervindt van deze ruis, maar de boodschap hoort.

 Op die manier kan je vrij van ruis door het leven, je krijgt als het ware het geheime draaiboek van jouw leven en leert je unieke zender respecteren.


Klinkt dit als muziek in je oren?!
 

Besluiten herzien

Om die vertaalslag te kunnen maken gaan we terug naar de basis, naar de oorsprong. Naar het eerste moment waarop je bepaalde overtuigingen of besluiten hebt aangenomen.

Dat eerste moment is vaak veel vroeger dan dat de meeste mensen denken. Het is namelijk een nog onbewuste periode. Ik heb het daarom heel letterlijk over jouw oorsprong: je geboorte en zelfs de periode ver daarvoor. Daarom keren wij met de oorsprong terug naar jouw geboorteverhaal. Zodat je echt kan achterhalen wat die ruis je wil vertellen en hoe je jezelf er van kan ontdoen.

7F1CEEFC-DE7C-469C-B734-DD4E81E001EE.png

Hi there

Op mijn eigen pad van persoonlijke ontwikkeling kwam ik op punt waar ik met verschillende methodieken had kennis gemaakt en aardig wat inzicht had verworven.

Toch had ik het gevoel dat er nog iets ontbrak.
Ik was er nog niet helemaal.

Wat was nu the missing piece om dieper, bij de kern te geraken?

Ik ontdekte het toen ik tijdens een lezing over geboortepsychologie niet wist wat me overkwam.
Mijn hele lijf reageerde en had me duidelijk iets te vertellen.
Boeiend!
Verschillende euro's vielen, dit was de jackpot!
Zo waardevol, dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om die sprong terug naar je oorspong te maken. Zodat je van daaruit bevrijd de toekomst kan in springen.

Mieke
EDC2C0B3-CBDE-4622-88E0-F0475BC8AB28.png
7F1CEEFC-DE7C-469C-B734-DD4E81E001EE.png

Stap voor stap neem ik je mee naar de eerste momenten van je prille bestaan.
De eerste ervaringen waarop jij besluiten genomen hebt, die je leven de dag van vandaag nog steeds beïnvloeden.
We ontrafelen samen de blauwdruk die je meedraagt.

Terug naar de oorsprong

B679D820-25B7-4733-B099-1D879F5363C3.jpeg
01BB1924-8FD1-467A-9F42-2905B0D31321.jpeg

Wat het je oplevert

Inzicht

Eindelijk begrijp je waar die patronen vandaan  komen. Je weet het écht, niet alleen in je hoofd, maar met je hele lijf. Het kan integreren in alle cellen.

Rust

Doordat onderliggende behoeftes eindelijk gezien worden hoeft het lichaam geen moeite meer te doen om ze onder de aandacht te brengen.
Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust.

Actieplan

Nu je weet waar onderliggende patronen vandaan komen, weet je ook wat je kan doen om ervoor te zorgen dat ze in de toekomst je leven niet langer beheersen.

Toegang tot de online leeromgeving

met verschillende oefeningen en voorbereiding op en live (online) gesprek.

Uitgebreid gesprek waar alle tijd wordt genomen en jouw verhaal alle ruimte krijgt.

Een persoonlijk verslag dat jij na afloop ontvangt en nadien altijd terug kan raadplegen. 
Je eigen geheime draaiboek.

How you begin is who you become,
you can choose for a new beginning
Logo - groot formaat (43).png

D.

Waw, ik had me enkel op de pijnlijke en moeilijke stukken in mijn verhaal gefocust, nu kan ik ook de kracht zien.
Mieke geeft zo'n mooie terugkoppeling. Dit was een echt cadeau voor mezelf en een aanrader voor iedereen die persoonlijk wil groeien.

Nele.jpeg

Nele - Krinel

Wat een openbaring!Ik had nooit gedacht dat mijn geboorteverhaal zo'n effect kon hebben op mijn bedrijf. Ik ben nu in ieder geval goed voorbereid omdat ik mijn valkuilen duidelijk in kaart heb.

Jo

Logo - groot formaat (43).png

Je leest hier snel mijn ervaring

B1FC40A3-503F-4B8E-A1F1-D06DDD287277.png
Jump in

Schrijf je in om terug te keren naar de oorsprong en het geheime draaiboek van jouw leven te ontrafelen.
Meteen na betaling kan jij je registreren om toegang te krijgen tot de online omgeving. Via de omgeving kan jij je afspraak plannen.

Je investering: 285€

Net geboren baby
You have to feel it
to heal it
Geboorte-in-kaart-GERJANNE_20181122_GIK_063_HR.jpeg
Geboorte-in-kaart-Logo-Gik-onder-acadmie_Tekengebied-1.png
 • Hoeveel tijd heb ik om het traject te doorlopen?
  Het doorlopen van het traject duurt 3 maanden. Dit is de periode waarin je actieve begeleiding mag verwachten. Je blijft gedurende 2 jaar toegang behouden tot het traject, zodat je nadien bepaalde onderdelen kan terugkijken. Je coach calls vervallen na 4 maanden.
 • Hoeveel tijd spendeer ik best aan het traject?
  Het traject is best intensief. Het is ook de bedoeling om er gedurende 3 maanden helemaal in te duiken, zodat jij zo snel mogelijk die stevige basis kan neerzetten. Het is aan te raden om 2 à 3 per week vrij te maken.
 • Voor wie is het Heartful Business Traject?
  Voor strartende ondernemers die hun passie in de wereld willen zetten vanuit verbinding met zichzelf. Onder startende ondernemers wordt verstaan: je bent nog niet officieël gestart maar gaat deze stap, binnen korte tijd, wel effectief zetten. Tot ondernmers die 2 jaar bezig zijn, maar nog steeds zoekende over wat en hoe ze hun missie naar buiten gaan brengen.
 • Wanneer en hoe krijg ik toegang tot het traject?
  Eerst dien jij je te registreren op de website, daarna ontvang je een betaalverzoek. Na betaling zal er een bevestigingsmail in je mailbox vallen. Deze mail geeft je meteen toegang tot het traject. Je kan dus steeds in de online omgeving komen via de bevestigingsmail (bewaar deze gaat of markeer hem) en via het leden inlog icoontje bovenaan de website.
 • Hoe worden de coach calls gepland?
  Je kan steeds zelf je call plannen via een link die je in de online omgeving aantreft. Een coach call duurt een uur. De onderwerpen van de calls zijn vooraf vastgelegd en behandelen steeds een onderdeel van het traject. Het doorlopen van een (deel)module vormt dus de voorbereiding voor de call. Zorg dat je voorbereid bent om er het maximale uit te halen. Bij het niet komen opdagen tijdens een geplande call, vervalt je recht op deze call (tenzij annulatie in meer dan 24u of bij overmacht)
 • Wat als ik niet op een gepland life event kan zijn?
  Je toegangsticket blijft één jaar geldig. Je hoeft dus niet persé aan het eerst volgende event deel te nemen. Er worden meerdere events of workshops per jaar georganiseerd. Bekijk tijdig je agenda om één van de data in je agenda te blokkeren, er is er vast één bij die past voor jou.
 • Zijn er vaste momenten die ik moet vrijhouden?
  Je doorloopt het traject online, vanuit je eigenwoonkamer of werkplek. Op welke momenten je dat doet, is volledig zelf te kiezen. Voor de coach calls zijn vaste momenten voorzien, er zijn echter steeds verschillende opties mogelijk waaruit je kan kiezen. Life vents of workshops zijn groepsgebeurtenissen op vastgestelde data, die te raadplegen zijn in de agenda op de website.
 • Is er een garantie van de resultaten die ik zal behalen?
  Dat is moeilijk vooraf aan te geven. Iedereen heeft een ander vertrekpunt en iedereen staat anders in het traject. De één heeft al meer op diepere lagen gewerkt dan de ander. Wat ben jij bereid te investeren? Als jij je volledige commitement geeft en 100% in het proces duikt, dan garandeer ik je in ieder geval dat je na het traject op een andere manier naar het ondernemerschap kijkt, dan voor het traject.
 • Leer ik in dit traject marketing strategieën?
  Ja en nee; Ja, omdat je leert over communicatie en je missie naar buiten brengen. Dat is een onderdeel van marketing. We gaan in dit traject voor de basisfundamenten. Als jij je nadien wil verdiepen in specifieke zaken, zals: hoe stel ik een funnel op of hoe plan ik mijn webinar, dan verwijs ik je graag door.
bottom of page